5 minuuttia natsismia ja fasismia vastaan

[English below]

#5minutesOulu mielenosoitus natsismia ja fasismia vastaan kokoaa 25 ihmistä

Torstaina 20.4. kolmas #5minutesOulu-mielenosoitus pidettiin Valkea Aukiolla Oulussa. Räntäisestä säästä huolimatta 25 ihmistä kokoontui yhteen 5 minuutin hiljaiseen mielenosoitukseen lähettämään kaiken maailmat natsit ja fasistit takaisin 30-luvulle.

Me painotamme, että on tärkeää osoitamme vahvan sitoutumisemme ihmisoikeuksiin, oikeudenmukaisuuteen, vapauteen ja tasa-arvoon. Me emme salli äärioikeiston vielä näitä hyviä asioita meiltä. Toimimalla yhdessä olemme vahvempia ja voimme tukea toisiamme. Me olemme yksi, me olemme monta. Me olemme tulevaisuus!

#5minutesOulu -mielenosoitussarja jatkuu ensi torstaina 27. huhtikuuta kello 18 Valkean aukiolla.

#5minutesOulu Demonstration against nazism and fascism gathers 25 people

On Thursday April 20th the third #5minutesOulu demonstration took place at Valkea Square in Oulu. Despite the sleety weather 25 people came together to send all kinds of nazis and fascists back to the 1930’s with 5 minute silent demonstration.

We stress that it is vital to show our strong commitment to human rights, justice, liberty and equality. We will not allow far-right to take these good things away for us. By acting together we are stronger and we can support each other. We are one, we are many. We are the future!

The #5minutesOulu-demonstration series will be continued next Thursday, April 27th at the Valkea square starting at 6pm (18:00).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s