Muistotilaisuus Odessan 2.5.2014 verilöylyn uhreille

Muistamme Odessan kolmen vuoden takaisen joukkomurhan uhreja ja osoitamme solidaarisuutemme ukrainalaisille tovereillemme, jotka taistelevat nationalismia, fasismia ja kapitalismia vastaan rauhan ja sosialismin puolesta.

Tapaaminen Intiön hautausmaan Intiön kaupunginosan puoleisen portin luona (lähellä vesitornia) osoitteessa Intiöntie 6 kello 20 mennessä. Sen jälkeen jatkamme yhdessä läheiselle neuvostosotilaiden hautamuistomerkille.

Ks. kartta

Taustaa Ukrainan tapahtumille:
Ukraine – The Masks of the revolution” (Paul Moreira, 2015)

Ukrainan vallankaappaus tapahtui vuonna 2014. Se esitettiin mediassa kansannousuna ahnetta, korruptoitunutta johtajaa vastaan. Dokumentti esittää tapahtumien synkemmän, inhottavamman puolen: äärioikeiston ja ultranationalismin nousun.

Background to the events in Ukrain:
Ukraine – The Masks of the revolution” (Paul Moreira, 2015)

The Ukrainian “revolution” took place in early 2014. It was presented in media as a popular uprising against a greedy, corrupt leader. This documentary show a darker, uglier side of what happened: the rise of far-right and ultranationalism.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s