Mikä Antirasismi Oulu?

Kuulemme päivittäin rasistien vihamielisestä toiminnasta maahanmuuttajia ja heidän tukijoitaan kohtaan. Äärioikeiston väkivaltaiset hyökkäykset maahanmuuttajia ja vasemmistoa kohtaan ovat yleistyneet myös Suomessa. Antirasismi Oulu­verkosto toimii rasismia ja muita sorron ideologioita ja rakenteita vastaan. Kamppailemme äärioikeistoa, kapitalismia, sukupuoliseen ja seksuaaliseen suuntautumiseen sekä sukupuoleen perustuvaa syrjintää vastaan.

Antirasismi Oulu toimii pakolaisten aseman parantamiseksi ja vastustaa EU:n ja Suomen yhä rajoittavampaa turvapaikkapolitiikkaa. Kritisoimme Suomen hallitusta myös siitä, että se, katsoo rasismia ja äärioikeistoa suopeasti, tukee useita imperialistisia sotia eikä kanna kansainvälistä vastuuta sotien ja kriisien seurauksista.

Antirasismi Oulu

  • keskittyy antirasistisen, sodanvastaisen, antikapitalistisen ja kaiken sorron vastaisen kamppailun organisointiin ja toteuttamiseen yhteistyössä eri ryhmien, järjestöjen, niiden jäsenten sekä muiden yksityishenkilöiden kanssa.
  • on internationalistinen torjuen nationalismin ja eurosentrisyyden.
  • on valmis reagoimaan nopeasti.
  • on laajapohjainen, vasemmistolainen ja koostuu yksilöistä.
  • pyrkii tietoisuuden kasvattamiseen ja mielipidevaikuttamiseen mm. mielenosoitusten, solidaarisuustyön, eri kampanjojen, luentojen sekä kirjoitusten kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s